www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Javier Guzman

Ook Javier Guzman is te zien in het nieuwe seizoen van ‘Van God Los’. In de aflevering ‘Rehab’ zitten de alcoholiste Simone (Femke Lakerveld) en de aan cocaïne verslaafde Luis (Javier Guzman) samen in een luxe afkickkliniek. Ze beleven een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Het enige probleem is dat Simone getrouwd is met Maurits (Cees Geel).

De dramaserie vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers.

Eerder werd al bekend dat Martin van Waardenberg en Henry van Loon te zien zijn in het vierde seizoen van ‘Van God Los’. ‘Van God Los’ is vanaf 18 september te zien is bij BNN.

foto: BNNVARA

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.