www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

International Comedy Festival Rotterdam – 7 oktober 2017

Er zijn weer meer namen uit de line-up voor de vierde editie van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) bekendgemaakt: André Manuel, Kiki Schippers en band, Sarah Keyworth, Ronald Giphart, Ray Badran, Emmanuel, Nico Yearwood, Berit Companjen, Chris Betts, Tim Hartog, Jeroen Leenders, John Fealey, Pieter Jouke, Bram van der Velde, Kristel Zweers, Daan van der Hoeven, Pepijn Schoneveld, Victor Luis van Es.

Eerder werd al bekend dat Raoul Heertje, Pajama Men, Deng Boy en ‘Houston, we have a problem’ van Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders op het festival spelen.

Het ICFR vindt plaats op 7 oktober in Rotterdam Zuid, Wilheminapier en Katendrecht. Het festival biedt een staalkaart van bekende en minder bekende artiesten uit binnen,- en buitenland. Tijdens het festival komen diverse facetten van comedy en cabaret voorbij. Van grof tot clean, van alternatief tot mainstream, van vloggers tot straattheater en met zowel Engels- als Nederlandstalig gesproken shows.

Voor meer info:
www.icfr.nl
tickets

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.