nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: comedytalent gezocht in “Voor de leeuwen”

Vanaf donderdag 7 september kan je op Eén kijken naar “Voor de leeuwen”: in dit programma gaat Bart Peeters op zoek naar naar nieuw komisch talent in de brede zin van het woord. Hij zoekt niet enkel stand-upcomedians, maar mensen die én grappig zijn, én kunnen acteren, én kunnen zingen en improviseren.

In de eerste twee afleveringen wordt er teruggekeken op de audities. Dan gaat het van veertig naar acht grappenmakers, ‘De Acht’, die de opdracht krijgen om samen en individueel zes shows met sketches en liedjes in elkaar te steken. Voor iedere show worden ze gecoacht door een bekende Vlaming, die zijn sporen verdiend heeft, zoals b.v. Urbanus, Adriaan Van den Hoof en Maaike Cafmeyer.

In hun aflevering reikt de bekende Vlaming ook een aanmoedigingsprijs uit, de Zilveren Leeuw. In de laatste aflevering wordt de winnaar van de Gouden Leeuw gekozen door deze bekende Vlamingen en het publiek. O.a. Pieter Verelst (winnaar Cameretten 2016) en Jasper Posson (winnaar Lunatic Comedy Award 2017) doen een gooi naar de overwinning.

“Voor de leeuwen” wordt iedere donderdag om 20u40 uitgezonden op Eén.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...