www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

16 genomineerde talenten ICFR Talent Award bekend

De 16 talenten, die na de inschrijving voor de ICFR Talentaward 2017 genomineerd werden, zijn bekend.

Volgende talenten wisten zich voor een eerste selectie te plaatsen: Gillian Graven, Martine Bakker, Jasper Posson, Jeroen Bloemhoff, Sander van Putten, Midge Hazewinkel, Stephen Bell, Jet van Dam, Dari Di Mango, Felix van den Berg, Jeroen Coelen, Eloah Udenhout, Jannick Hamberg, Badr Maghrani, Jens-Klaus Rabiega en Huibert-Jan van Roest.

Op de ICFR-Facebookpagina kan het publiek door middel van Facebooklikes op zijn of haar favoriet kan stemmen en dit t.e.m. 22 september. De 8 deelnemers met de meeste likes plus eventuele wildcards gaan door naar de halve finale, waar ze door een vakjury beoordeeld worden. De top drie zal vervolgens op het International Comedy Festival Rotterdam op 7 oktober strijden voor de ICFR Talentaward 2017 vakjuryprijs en ook zal de ICFR Talentaward 2017 publieksjuryprijs toegekend worden.

Stemmen kan via onderstaande link:
ICFR Talent Award 2017

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...