nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: benefiet voor Sint Maarten, Stadsschouwburg Velsen, Doris Baaten, Simon Carmiggelt

Cabaretier Arie Vuyk zag beelden van de verwoestingen op Sint Maarten en zal daarom tijdens verschillende voorstellingen geld inzamelen. Dat doet hij in Wieringerwerf, Hoogvliet, Drouwenermond, Duiven en Scherpenzeel. Meer info op:
arievuyk.nl/speellijst/

Vorig jaar was er reuring rond theaterdirecteur Jacob Bron van Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden vanwege financiële tekorten van het theater en het Kunstencentrum Velsen. Na een rechtsgang kon Bron blijven en vertrok het bestuur. Nu heeft een commissie een opmerkelijk advies gegeven: De fusie tussen theater en kunstencentrum moet worden teruggedraaid, met ieder weer een eigen bestuur en directie. Daarnaast komt er naast Bron een nieuwe zakelijk directeur, zodat Bron zich als artistiek directeur volledig gaat richten op de programmering.
meer info

Actrice Doris Baaten wordt de vaste vervanger van Simone Kleinsma in de musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’.
meer info

De Columnistenavond rond Simon Carmiggelt dat De Kleine Komedie met Het Parool zou organiseren op 5 oktober gaat niet door. Het Parool is tot de ontdekking gekomen dat ze door het gelijktijdige Parool Film Festival niet kunnen meewerken aan de voorstelling in de Kleine Komedie. Er wordt gekeken of het op een later moment alsnog doorgang kan vinden.


klik voor grotere versie

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.