nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugkijken: Taskmaster seizoen 4

Taskmaster is een briljante panel showop de Britse televisie. Taskmaster Greg Davies en zijn assistent Alex Horne (tevens bedenker van het programma) geven elke aflevering 5 dezelfde comedians opdrachten om uit te voeren. Een serie lang strijden deze comedians om de winst. Hilarisch hoe creatief de comedians de opdrachten proberen op te lossen of pogen vals te spelen. Prestaties worden ook vergeleken en Davies plus Horne zijn minstens zo grappig als de deelnemers.

Voor zover ik weet wordt de serie niet in Nederland uitgezonden. En die Nederlandse remake laat maar op zich wachten. Inmiddels is seizoen 5 gestart, maar dankzij de wonderen van het internet is hier serie 4 in zijn geheel te bewonderen. Met comedians Hugh Dennis, Joe Lycett, Lolly Adefope, Mel Giedroyc en Noel Fielding


Categorie: International, Multimedia | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.