www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Fun, Food & Fissa, Lage Landenlijst, Lage Landen Sessie

Op 14 oktober kan je in het Kurhaus Scheveningen gaan kijken naar Fun, Food & Fissa: een avond met comedy, diner en een afsluitende afterparty. De avond begint met het comedygedeelte: er zijn optredens van Roué Verveer, Rayen Panday en Anuar, Jeffrey Spalburg.
Meer info:
Fun, Food & Fissa

Gisteren zond Radio 1 (BE) de Lage Landenlijst uit: luisteraars kozen hun favoriete Nederlandstalige lied. De nieuwe nummer 1 is Ploegsteert van Het Zesde Metaal (met Wannes Capelle), twee werd Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List en op drie eindigde Kommil Foo met Ruimtevaarder.
Lage Landenlijst

We schreven al eerder over de Lage Landen Sessie, waarin Radio 1 (BE) het Nederlandstalige lied viert. Tijdens dit concert met o.a. Kommil Foo, Kris De Bruyne, Bart Peeters en Raymond van het Groenewoud zingen de artiesten hun eigen en andermans klassiekers. Radio 1 zendt deze Lage Landen Sessie uit op 19 september tussen 20u00 en 22u00.

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...