nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Het verborgen verleden van Claudia de Breij

Aanstaande zaterdag is Claudia de Breij te gast in Verborgen Verleden als zij op zoek gaat naar haar familiegeschiedenis. NPO2, 20.30 uur.

In deze NTR-serie proberen prominente Nederlanders te achterhalen van welke voorouders zij afstammen en hoe die hebben geleefd. Soms heel ver terug in het verleden, soms veel dichterbij. Er zijn brave burgers, arme sloebers, avonturiers, welgestelden, criminelen en zelfs staatshoofden onder de voorouders van de hoofdpersonen.

Als geboren Utrechtse woonden en werkten veel voorouders van Claudia de Breij in Utrecht en omgeving, maar uiteindelijk moet ze zelfs naar het buitenland om te zien waar haar verre verwanten ooit zijn geboren.

Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse Who do you think you are? De serie wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. In komende afleveringen zijn o.a. J├Ârgen Raymann en Paul Haenen te gast.

huisvlijt: Zwartekat; schilderij: Mitoire

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.