nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jan Jaap van der Wal, Jeroen van Merwijk, Freek de Jonge, Herman Finkers

Jan Jaap van der Wal is één van de sprekers tijdens de eerste editie van het inspiratie-evenement BusinessBoost Live, dat op 29 november plaats vindt in Ahoy Rotterdam. Andere enigszins bekende sprekers zijn de acteur Kevin Spacey en John de Mol.
www.businessboost.nl

Vijftig kunstenaars stellen hun werk tentoon op 23 en 24 september tijdens ‘Kijk je ogen uit’ in Meppel. Tijdens deze kunstkijkdagen is nog veel meer te beleven: zo is er een kunstzinnige lezing door cabaretier Jeroen van Merwijk.
meer info

Freek de Jonge is op 23 september te zien tijdens de Nacht van de Theologie. Dat hebben we al eerder gemeld. Hij maakt daar ook deel uit van de vakjury die de theoloog des vaderlands zal aanwijzen. Het evenement is te volgen via een liveblog op Facebook. Ook wordt er een aantal keer op NPO Radio 5 geschakeld naar het evenement.
meer info

Op woensdagmiddag 27 september zal Herman Finkers om 16.00 uur de presentatie van het boekje ‘Nijntje döt fietsen in Twente’ verzorgen bij Boek- en Kantoorvakhandel Prins in Markelo. Finkers vertaalde het boekje in de Twentse streektaal.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.