www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Steven Brunswijk, Richard Groenendijk, Lies Lefever, Het Instituut

Na Jandino Asporaat en Najib Amhali in de Kuip, wil Steven Brunswijk ook een voetbalstadion vullen. Op 16 juni 2018 wil hij, bij voldoende interesse op Facebook, een event organiseren met comedy en muziek in het Willem II stadion in Tilburg. Je kunt via onderstaande link je interesse kenbaar maken:
Braboneger and friends

Richard Groenendijk verzorgt op vrijdag 29 september de presentatie van de roman ‘Bickle’ van Jantien van Driel. Het boeklanceerfeestje vindt plaats in de Maastunnel van Rotterdam, tussen 17.00-19.00 uur. Thematisch gezien gaat Bickle over de vraag hoe je voor jezelf kiest, ook al heb je jezelf jaren op de tweede plaats gezet. Groenendijk was ook één van die mensen die Van Driel als expert betrok in de voorfase van het boek.

Lies Lefever doet nu zaterdag mee aan Weg zijn wij. In dit Eén-programma gaan drie Bekende Vlamingen samen op weekend in eigen land. Elke BV organiseert een deel van het weekend: een activiteit, een overnachting en een gastronomisch gerelateerde uitstap. Pas op de ochtend van vertrek ontdekken ze met wie ze op reis zullen gaan. Lefever is slechtziend, maar gaat deze uitdaging niet uit de weg.

Het televisieprogramma Het instituut is uitgeroepen tot het beste nieuwe televisieformat van Europa. Dat gebeurde dinsdag tijdens het aan de Gouden Roos gelieerde Creative Forum in Berlijn. In totaal waren twintig formats genomineerd. Seizoen 2 van Het Instituut start op 26 oktober.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.