www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jim Jefferies Ziggo Dome 7 januari 2018

De populaire Australische comedian Jim Jefferies komt naar Nederland met zijn ‘The Unusual Punishment Tour.’ Op 7 januari 2018 speelt hij in Ziggo Dome. In 2016 stond Jefferies met zijn vorige show drie keer in een uitverkocht AFAS Live.

Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt. Een clip uit zijn show ‘Bare’ over vuurwapens werd een grote virale hit.

De kaartverkoop start vrijdag 29 september om 10:00 uur via Ticketmaster.
meer info en kaarten

Na een reeks succesvolle comedyshows speelde Jefferies (1977) zich in de kijker op Amerikaanse televisie en kreeg hij zijn eigen sitcom ‘Legit’. Dit jaar kreeg hij zijn eigen late night show bij Comedy Central: “The Jim Jefferies Show,” ook hier in Nederland te zien.

Over zijn nieuwe tour ‘The Unusual Punishment Tour’ schreef de Britse krant The Telegraph: “Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.