www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Want er komen andere tijden’ met o.a. Paul de Munnik, Jacques Klöters, Jenny Arean en Theo Nijland

Op 27, 28 en 29 september kan je in de Kleine Komedie in Amsterdam gaan kijken naar ‘Want er komen andere tijden’. Artiesten, die aan deze avond meewerken, zijn o.a. Paul de Munnik, Jenny Arean, Theo Nijland, Jacques Klöters en Nathalie Baartman. De band staat onder leiding van Wilko Sterke.

Het leek erop dat vanzelfsprekende waarden zoals bijvoorbeeld democratie op de tocht zouden komen te staan. Maar dat blijkt uiteindelijk wel mee te vallen. De EU mag dan in zwaar weer zitten, vluchtelingenkampen barsten uit hun voegen en Trump blijft een gevaarlijke gek: dit speelt zich op afstand af. En al was het ook hier kantje boord, de Hollandse redelijkheid heeft gewonnen.

In ‘Want er komen andere tijden’ gaan liedzangers, cabaretiers, acteurs en journalisten na hoe het zit met de houdbaarheid van geëngageerd entertainment. Ze duiken daarbij in de geschiedenis van het protest en grasduinen door historisch materiaal, spiegelen dit aan het heden, geven het soms een nieuwe jas en schrijven nieuw materiaal.

Meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...