www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jim Jefferies ook naar België

De Australische comedian Jim Jefferies zal niet alleen naar Nederland komen: een dagje eerder, op 6 januari, doet hij de Lotto Arena in Antwerpen aan met de ‘The Unusual Punishment Tour’.

Jefferies staat bekend om zijn controversiële en uitdagende stijl. Hij heeft een sterke politieke mening en is niet bang om deze te delen in zijn nieuwste show. Vorig jaar speelde hij voor het eerst in België: op het Lacht Comedy Festival tijdens de Gentse Feesten, dat speciaal voor hem uitweek naar Capitole Gent, bracht hij zijn ‘Freedumb’ show.

Over zijn nieuwe tour ‘The Unusual Punishment Tour’ schreef de Britse krant The Telegraph: “Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”

De ticketverkoop start op vrijdag 29 september om 10u00.
www.livecomedy.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...