www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: William Boeva, Micha Wertheim, Benny Ludemann

De belangstelling voor de Pippi Langkous-musical met o.a. comedian William Boeva is zo groot dat er extra voorstellingen zijn bijgeboekt.
William Boeva in Pipi Langkous musical
www.uitgezonderd.be/pippilangkous

Op 5 oktober, de dag van de lerarenstaking, zal Micha Wertheim ’s morgens zijn kindervoorstelling spelen van De Hik, gebaseerd op zijn gelijknamige boek. Wertheim: “Kinderen moeten onder schooltijd stilzitten en hun mond houden!” Als dat vanwege de landelijke lerarenstaking niet op school kan, dan moeten de kinderen maar naar De Kleine Komedie komen.
Meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Dit theaterseizoen gaat de voorstelling ‘In de schaduw van Toon Hermans’ opnieuw in reprise. Herman Van Hove, de laatste manager van Hermans, haalt hierin herinneringen op aan de Sittardse cabaretier. De Nederlandse tournee gaat op 21 oktober van start in het Beauforthuis in Austerlitz – Hermans repeteerde zijn laatste show trouwens maandenlang in het Beaufortkerkje van Austerlitz. Special guest tijdens deze voorstelling is Benny Ludemann, gitarist uit het orkest van Hermans. Ook Ludemann zal tijdens deze voorstelling praten over zijn samenwerking met de cabaretier.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...