nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arjen Lubach, Jeroen van Koningsbrugge, Adriaan Van Den Hoof, Jelle De Beule, Soe Nsuki

Arjen Lubach is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator 2017, samen met Wilfred Genee en Beau van Erven Dorens. Jeroen van Koningsbrugge is een van de genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur. De winnaars worden tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op 12 oktober bekendgemaakt.

Het door Adriaan Van Den Hoof gepresenteerde programma “Sorry voor alles” werd genomineerd voor de International Emmy Awards, de internationale tegenhanger van de Emmy Awards, de belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen. In “Sorry voor alles” worden de kandidaten 4 weken gevolgd met een verborgen camera. Een soort geestige Truman Show, maar dan in het echt. Ook de Vlaamse tv-serie Callboys, waarin Jelle De Beule een rol speelde, sleepte een nominatie in de wacht.

Vanaf 6 november geven de beste wetenschappers van Vlaanderen gratis college op internet, radio en televisie. Inspirerende professoren en universitair docenten delen in colleges van 15 minuten de spannendste inzichten uit hun vakgebied. Elke schooldag een prikkelende vraag en gaan Radio 1 en Knack dieper in op het onderwerp. De eerste opnames vinden deze week plaats, gepresenteerd door comedian Soe Nsuki.
www.universiteitvanvlaanderen.be

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...