nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Zondag met Lubach, Micha Wertheim, Jack Spijkerman

Nadat eerder al werd bekend gemaakt dat Arjen Lubach genomineerd is voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator 2017, heeft zijn programma Zondag met Lubach ook een nominatie voor Gouden Televizier-Ring gekregen. De uitreiking van deze prijzen is op 12 oktober. Andere genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn Expeditie Robinson en De beste zangers.

De speciale voorstelling van De Hik, die Micha Wertheim op 5 oktober, de dag van de lerarenstaking, zou spelen, is al bijna uitverkocht. Wertheim zal op dezelfde dag nog een tweede voorstelling brengen, deze keer in de namiddag.
www.dekleinekomedie.nl

De zevende editie van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) vindt dit jaar plaats van 13-15 oktober in het World Fashion Centre in Amsterdam en staat deels in het teken van kleine kunst. Aanleiding hiervoor is de opening van de beurs door Jack Spijkerman die verzamelaar is van kleine kunst.
meer info

Categorie: Divers, Extra voorstelling, Prijzenfestival | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...