nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Echt Gebeurd Gala ter gelegenheid van 150ste podcast

Echt Gebeurd van Paulien Cornelisse en Micha Wertheim viert haar 150ste podcast. Dat doen ze samen met al hun vrienden op 15 januari 2018 met een gala in de Kleine Komedie. Het thema van het gala is dan ook: Vrienden?

Ook dit jaar hebben ze twee soorten kaarten: de VIP-kaarten en de reguliere kaarten. Eerst gaan de dure VIP kaarten in de verkoop. Als je die koopt BEN je officieel Vriend van Echt Gebeurd en steun je ons programma. Deze kaarten zijn extra geprijsd, niet omdat ze graag een nieuwe auto willen kopen, maar omdat het maken van Echt Gebeurd meer geld kost dan het oplevert. Een groot deel van het werk wordt vrijwillig gedaan, Paulien en Micha doen alles vrijwillig. Maar de redactie, productie, techniek en de muzikanten worden betaald. Vandaar dat er soms reclames zijn op de podcast staan, en ze nu weer een gala organiseren.

Als dank krijg je iedere Vriend van Echt Gebeurd die avond plaatsen op de eerste rang, een ontmoeting met de makers in de foyer én een klein cadeautje als aandenken.
VIPkaarten zijn te koop via onderstaande link, reguliere kaarten volgen in oktober.
tinyurl.com/ycfm6h6y

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.