nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kerstvoorstelling Jesus Christ Karaoke Bar met Tim en Wart Kamps

Tim en Wart Kamps gaan samen een kerstvoorstelling maken. Samen met Peter van Rooijen, Hanneke Drenth en een mysteryguest brengen ze van 22 december t.e.m. 3 januari de voorstelling Jesus Christ karaoke bar in Theater Bellevue in Amsterdam. Het wordt een avond vol bekende en onbekende meezing-muziek, pruiken en haast-verkledingen, een live-pianist, elke avond een andere speciale gast, en natuurlijk Jezus, de aller master of ceremony.

Tim Kamps speelt de rol van Jezus, die terug naar aarde keert en een karaokebar opent. De zaak loopt slecht en tot overmaat van ramp heeft Hij geld geleend bij de verkeerde mensen. Het is kerstavond, Zijn verjaardag. Ook vanavond is de bar nagenoeg leeg. Een paar eenzame zielen, die met kerst nergens terecht kunnen, verdrinken hun tijd. Maar Jezus zou Jezus niet zijn als Hij de bar niet zou proberen te redden. Hij kleedt daarom de boel lekker kerst-tig aan, nodigt gasten uit van wereldallure en organiseert een benefiet. Lukt het hen om de bar en Onze Heer van de ondergang te behoeden?

De voorstelling is een productie van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Theater Bellevue. Meer info en kaarten:
www.theaterbellevue.nl

foto: Casper Koster

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...