nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Harry Bannink, cabaretiers favoriete slager, meest gastvrije theater, Theater Harderwijk gaat sluiten, Wilmink in Enschede

Annina Romita fotografeerde 26 vrienden van Harry Bannink. Foto’s van ondermeer Loes Luca, Henny Vrienten, Aart Staartjes zijn nu te zien in café Het Bolwerk in Enschede.
meer info

Paul de Leeuw, Marc-Marie Huijbregts, Leo Alkemade en Ivo de Wijs zijn fan van slagerij Lejeune. Het Brabants Dagblad heeft de scoop.
meer info

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het meest gastvrije theater won het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam in de categorie ‘grote steden’, de Goudse Schouwburg bij de ‘middelgrote gemeenten’, het Zaantheater bij de ‘grote gemeenten en Theater Het Kruispunt in Barendrecht bij de ‘kleine gemeenten’.
www.anwb.nl

Het bestuur van de Stichting Podia Harderwijk ziet zich gedwongen om ná het seizoen 2017–2018 de deuren van het Theater Harderwijk te sluiten. Reden voor het beëindigen van de theaterexploitatie is het door een meerderheid van de gemeenteraad aangenomen besluit om de volledige subsidie die nu aan Theater Harderwijk toegekend is, beschikbaar te stellen aan de zgn. SaP-connectie. Deze nieuwe partij wil dat budget slechts voor een klein deel gebruiken voor binnenvoorstellingen.
meer info
cabaretvoorstellingen 2017-2018

Tubantia over de tien plekken in Enschede die de Willem Wilmink-fan gezien moet hebben.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...