nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Thomas Acda, Daniel Sloss

Het benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’, dat Claudia de Breij met collega’s waaronder o.a. Paul de Leeuw en Ellen ten Damme, in TivoliVredenburg gaf ten voordele van ouders/verzorgers met een kind met kanker, zodat zij samen kunnen overnachten in speciale ouder-kindkamers in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht, heeft 46.210 euro opgebracht.

NL64RABO0320588947! Dát was het rekeningnummer waar ik gisteren even niet op kon komen! Voor wie wil ondersteunen als ouders in de financiële penarie komen omdat hun kind kanker heeft. Veel reizen van en naar her ziekenhuis, minder kunnen werken, meer oppas etc., dat soort dingen probeert de Stichting Mag ik dan bij jou dan op te vangen. Alles in samenwerking met @prinsesmaximacentrum en de VOKK (vereniging van ouders van kinderen met kanker). Enorme dank voor de belangeloze medewerking aan @ellentendamme, @pdl1962, @ernstdanielsmid, @celinejansen en de koninklijke militaire kapel Johan Willem Friso olv majoor Tijmen Botma! Dankzij jullie hebben we gisteren @tivolivredenburg €46210,- ingezameld om ouders van een kind met kanker te helpen ontzorgen. #endatvooreendoordeweeksemaandagavond #I❤️Paul #I❤️Ellen #I❤️EDS #I❤️zeallemaaljeweettoch

A post shared by Claudia de Breij (@claudiadebreij) on

Thomas Acda heeft vijf nieuwe liedjes geschreven voor de tragikomedie Oh Baby, die hij geregisseerd heeft. Hoofdrolspelers Gijs Naber en Hanna van Vliet zullen deze nummers zingen in de film. Oh Baby komt begin november in de zalen.

Eerder was al aangekondigd dat de Schotse comedian Daniel Sloss op 2 november in het Zuiderpershuis in Antwerpen zal spelen. Nu werd ook bekend gemaakt dat hij een tweede optreden in Vlaanderen zal geven en dit op 1 november in Arca in Gent. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
Tickets Arca
Tickets Zuiderpershuis

Categorie: Divers, International | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...