www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kleinkunst, Cabaret & Comedycast – met Patrick Nederkoorn

Matthias Valk en Meeuw Roovers leerden elkaar kennen op de Koningstheateracademie in Den Bosch. Ook na hun afstuderen zetten zij hun gesprekken voort over kleinkunst, cabaret & comedy (en wat er verder nog ter tafel komt…). Dat doen zij – met gasten – in de Kleinkunst, Cabaret & Comedycast.

In de twaalfde aflevering is Patrick Nederkoorn te gast. Ze praten met hem over zijn nominatie voor de cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’, zijn voorstelling ‘Het komt nu wel heel dichtbij’, het interviewprogramma ‘Zomaargasten’ en meer.

Je kunt de afleveringen bekijken op youtube of beluisteren via Soundcloud:
Youtube-kanaal
Soundcloud

Of direct hieronder:

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...