nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: De Rattenvanger

Afgelopen maand verscheen “De Rattenvanger”, een boek met bijbehorend luisterspel. Het betreft het alom bekende verhaal over het dorpje Hamelen, dat overspoelt wordt door ratten. Daarom neemt de gouverneur een rattenvanger aan, die de ratten uit het dorp moet weglokken met zijn fluit.

Roy Aernouts, winnaar van het Leids Cabaret Festival 2007, spreekt de stem in van de rattenvanger. Andere bekende Vlamingen, die hun stem aan een van de personages verlenen, zijn o.a. Ruth Beeckmans, Wim Opbrouck en Gène Bervoets. Warre Borgmans is de verteller.

De Rattenvanger wordt uitgegeven door Het Geluidshuis.
De Rattenvanger

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...