www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jelle De Beule, Micha Wertheim, Acda en De Munnik

Jelle De Beule zal een gastrolletje vertolken in de Emmy-winnende serie The Bay. De Beule leerde een van de hoofdacteurs, Ronn Moss, kennen toen hii deze een rondleiding in BelgiĆ« mocht geven – Moss speelt momenteel in het Vlaamse toneelstuk Brasschaatse Huisvrouwen. De Beule zal de zoon van een rijke lokale maffioso spelen.

De voorstelling Ergens Anders van Micha Wertheim is uitgekozen voor het IDFA Doc Lab. DocLab biedt een internationaal platform aan multidisciplinaire documentairemakers en mediakunstenaars werkzaam op het grensgebied tussen documentairekunst en nieuwe media. Tijdens het IDFA wordt een speciale registratie van ‘Ergens Anders’ met Engelse ondertiteling vertoond.
www.idfa.nl

Acda en De Munnik hebben een eenmalig optreden gegeven: beide heren traden op tijdens de herdenkingsdienst van de overleden burgemeester Eberhard van der Laan.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...