nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen historische comedyquiz Rare Jongens

Op 30 oktober start het tweede seizoen van de historische comedyquiz Rare Jongens bij BNNVARA. Cabaretiers en comedians gaan in wisselende samenstelling de strijd met elkaar aan onder leiding van terugkerend teamcaptain Leo Alkemade en nieuwkomer René van Meurs. NPO3, 21.20 uur.

Hoe rook het in de kleedkamer van het Nederlands elftal van 1988? Werkt het anti-dronkenschap-middeltje dat de Romein Plinius de Oude ooit bedacht? En hoe effectief is het schoonheidsgeheim van Cleopatra, een maskertje van krokodillenpoep en ezelinnenmelk?

In de eerste aflevering wordt Leo Alkemade bijgestaan door de Vlaamse comedian Jelle de Beule en Van Meurs door comedian Fuad Hassen. In latere afleveringen zijn o.a. Nabil Aoulad Ayad, Rob Scheepers, Martijn Hillenius en Jasper van der Veen te gast.

Rare Jongens is een co-productie van BNNVARA en Warner Bros.

foto: Annemieke van der Togt

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.