www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Remko Vrijdag en Hans Teeuwen in tweede seizoen Poesjes

Poesjes, de ‘real life’ VPRO-serie over de avonturen van een ‘poezenfamilie’ krijgt een tweede seizoen.

In de serie zijn echte poezen en kittens te zien, die wonen in een poppenhuis op het adres Kattenlaan 9. In het tweede seizoen zijn moederpoes Mimi en haar kittens verhuisd en nemen moederpoes Catherlijne en haar drie kittens intrek op de tweede verdieping en de zolder.

Met o.a. Remko Vrijdag als de verwende kater Boudewijn en zijn schildpad-bediende met de stem van Hans Teeuwen. In het tweede seizoen starten ze een bed and breakfast. En Bill van Dijk is weer te horen als verteller.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.