nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Anouck Luyten wint “Voor de leeuwen”

Anouck Luyten heeft vanavond de Gouden Leeuw gewonnen in het Een-programma “Voor de leeuwen”, de zoektocht naar naar nieuw komisch talent in de brede zin van het woord: er werden niet enkel stand-upcomedians gezocht, maar mensen die én grappig zijn, én kunnen acteren, én kunnen zingen en improviseren.

De publieksjury en de vakjury, bestaande uit Sven De Ridder, Bart De Pauw, Maaike Cafmeyer, Adriaan Van den Hoof, Tine Embrechts en Urbanus, kozen Anouck Luyten als beste humoristische talent van de wedstrijd.

Luyten studeerde enkele jaren geleden af in de richting kleinkunst aan Herman Teirlinck. Momenteel is ze vooral in het theater actief. Daarnaast zingt ze en geeft ze les in academies.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...