nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Frank Van Erum opent eigen theaterzaal

Frank Van Erum, die vroeger met Han Coucke het cabaretduo Gino Sancti vormde, opent een eigen theaterzaaltje bij hem thuis in Hamme (BE): Theater Rotahoeve. Hierin wil hij de mensen uit zijn omgeving telkens opnieuw een complete cultuurbeleving aanbieden. Niet alleen theater, maar ook comedy en muziek zullen aan bod komen.

Het openingsweekend van Theater Rotahoeve is op 11 en 12 november met optredens van Bert Gabriëls en Van Erum zelf, die met actrice Janine Bischops de humoristische voorstelling Het Laatste Woord speelt.

In de toekomst staan er nog optredens gepland van o.a. Günther Neefs (zoon van Louis Neefs) en Eva de Roovere.

Meer info:
www.rotahoeve.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...