nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwjaarsconcert Residentie Orkest met Paul van Vliet

Op 5 en 6 januari zal het symfonieorkest het Residentie Orkest zijn Nieuwjaarsconcert in respectievelijk het Zuidstrandtheater in Den Haag en Theater De Maagd in Bergen op Zoom geven. Voor deze gelegenheid hebben ze een special guest uitgenodigd: Paul van Vliet.

In het verleden stond van Vliet al twee keer met dit orkest op het podium: 2 jaar geleden was van Vliet al de special guest tijdens het Nieuwjaarsconcert van het Residentie Orkest. En 20 jaar geleden stonden ze voor het eerst samen op het podium en begeleide het orkest van Vliet wekenlang tijdens zijn Tour de Chant. Dit heeft opnieuw geresulteerd in een samenwerking en tijdens het Nieuwjaarsconcert zal van Vliet zijn mooiste liedjes zingen, begeleid door het Residentie Orkest.

Tickets kunnen besteld worden via de site van het Residentie Orkest.
www.residentieorkest.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...