nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Wim Daniëls, Wouter Deprez, Joost Vandecasteele, Paul de Munnik

Van 4 t.e.m. 12 november vindt er in Warmond de jaarlijkse Kunstmarkt plaats met workshops, exposities, lezingen en concerten. Wim Daniëls zal deze Kunstmarkt op 4 november openen met een lezing over taal in de kunst.
Meer info:
www.kunstweekwarmond.nl

Wouter Deprez en Joost Vandecasteele zullen op 2 december optreden tijdens De Nacht van De Standaard in De Singel in Antwerpen. Het is de tweede keer dat de krant deze avond vol humor, muziek, debat en literatuur organiseert. Het wordt een parcours met journalisten, artiesten, fotografen en videomakers, schrijvers, cartoonisten, koks en columnisten. De avond wordt afgesloten met een afterparty.
Meer info:
Nacht van De Standaard

In het voorjaar 2018 komt het nieuwe album van Paul de Munnik, “Goed Jaar”, uit. De eerste 4 liedjes, waaronder de single “Beter Dan Mijn Best”, kunnen al online beluisterd worden via onderstaande link:
Goed Jaar

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...