nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Caribbean Combo komt met nieuwe voorstelling

Na vijf jaar keert Caribbean Combo terug met een gloednieuwe show. Jandino Asporaat, Roue Verveer, Murth Mossel en Howard Komproe hebben elkaar veel te vertellen en willen dat met iedereen delen. In april 2018 start een korte tournee langs de theaters in de aanloop naar twee shows in Afas Live op 22 en 23 juni.

Eerder maakten ze samen de voorstellingen ‘Daar zal je ze hebben’ (2010), ‘Caribbean Combo – kerstspecial’ (2011) en ‘Ze ZIJN er weer’ (2012). In 2015 waren de heren twee seizoenen lang te zien in het spelprogramma ‘Bij Dino in de straat’ op NPO3.

De kaartverkoop van hun nieuwe show start op 31 oktober om 10.00 uur. Voor meer info:
www.caribbeancombo.nl
speellijst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.