nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Adam Fields

Op vrijdag 10 november gaat Adam Fields zijn show opnemen tijdens Simplon Comedynight Live.

“Londenaar Fields heeft inmiddels al in meer dan 30 landen zijn stand-up comedy show laten zien, waaronder afgelopen jaar in steden als Berlijn, Kopenhangen, Gothenburg, Brussel, Boedapest en Barcelona. Ook was hij support-act voor Britse top comedians zoals Jack Dee en Russel Howard. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul en hiermee zoekt hij graag de uitersten van alle relevante discussies en topics op.”

Simplon Comedynight live is een initiatief van comedian Ronald Smink. Ervaren comedians kunnen hun comedyset opnemen in de kleine bovenzaal van poppodium Simplon in Groningen. Fragmenten van deze opnames worden o.a. geplaatst op het youtube kanaal van Simplon Comedynight Live. Daarop zijn nu al fragmenten van Smink te vinden.
Youtube: Simplon Comedy

Voor meer info en kaarten:
www.Simplon.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.