nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: The Roast of, Kasper van Kooten

De Nederlandse zender Comedy Central maakt ook dit jaar weer eigen versie van ‘The Roast’, waarbij beroemdheden er op komische wijze hard van langs krijgen van hun collega’s en comedians. Vorig jaar stond Gordon centraal. Dit jaar valt die eer te beurt aan Giel Beelen. Momenteel is nog niet bekend welke bekende personen Beelen gaan roasten. The Roast zal op 13 december worden uitgezonden op Comedy Central.

Kasper van Kooten is een van de bekende Nederlanders, die mee doet aan het nieuwe AVROTROS-programma ‘De eerste vakantie van…’, dat vanaf 12 december op NPO 3 wordt uitgezonden. In dit programma beleven de BN’ers hun eerste vakantie opnieuw, op dezelfde plek en met dezelfde vrienden. Van Kooten gaat met zijn vrienden van toen kamperen op de jongerencamping De Appelhof (Terschelling). Andere BN’ers zijn o.a. Sander Lantinga, Sofie van den Enk en Tatum Dagelet.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...