www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bart De Pauw ontslagen door VRT

De VRT heeft met onmiddellijke ingang de samenwerking stopgezet met televisiemaker Bart De Pauw omwille van meldingen van grensoverschrijdend gedrag. De VRT heeft het over ernstige meldingen. Volgens De Pauw betreft het ‘sms-verkeer met flirterige toon’. Hij besloot een verklaring op Youtube te plaatsen. Dat hij zich niet heeft kunnen verdedigen, weersprak de VRT-woordvoerder in het actualiteitenprogramma De Afspraak.
Mededeling Bart De Pauw
VRT-woordvoerder Bob Vermeir bij De Afspraak

De Pauw was 30 jaar verbonden aan de omroep. Hij begon zijn carrière als acteur en co-scenarist van humoristische tv-programma’s zoals ‘Meester, hij begint weer!’ en ‘Buiten de zone’. Later was hij co-presentator van ‘Schalkse ruiters’. Hij maakte en acteerde daarna ook in o.a. ‘Het geslacht De Pauw’ (een parodie op De Pfaffs), ‘Willy’s en Marjetten’ (dat hij samen met de Neveneffecten maakte) en ‘De biker boys’. Ook was hij een van de medebedenkers van ‘Wie is de mol?’, dat aan verschillende buitenlandse zenders verkocht werd.

De quiz ‘Twee tot de zesde macht’, die door hem werd gepresenteerd, is stopgezet. De VRT heeft voorlopig de verdere samenwerking met Koeken Troef!, het productiehuis van De Pauw, stopgezet.
Van Gils en Gasten over het ontslag van De Pauw

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...