www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen Zuidplein Cabaret Festival: inschrijving geopend

2012-03-02-elk-gzcf Talenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De twaalfde editie van het festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amstelveen en Theater Zuidplein in Rotterdam. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

De auditie vindt plaats op 20 januari in De Griffioen te Amstelveen. Acht halve finalisten zullen op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2018 in Theater Zuidplein strijden om een finaleplaats op 10 maart in De Griffioen. Kandidaten kunnen zich inschrijven via onderstaande link:
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Eerdere finalisten/winnaars van het festival zijn o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011). Winnaar van de juryprijs van de editie 2017 was Sanneke van der Meulen, Daan van der Hoeven won de publieksprijs.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...