nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Vera van Zelm

Vera van Zalm – ‘Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan!’

Comedian, presentatrice, actrice en vlogger Vera van Zelm schrijft een humoristische zwangerschapsgids voor iedereen die zich niet herkent in het standaardbeeld. Waarbij ze ook haar eigen ervaringen verwerkt:

“Zwanger zijn voelt voor mij als balanceren op het randje van de gekte. En ik kan het weten want ik ben al eens depressief geweest. Ik vraag me dan ook regelmatig af: is dit een zwangerschapskwaal of een terugkerende depressie?”

‘Waarom hangt er altijd zo’n zinderende blijheid om alles wat met zwangerschap te maken heeft? Hoe komt het dat niemand het erover heeft dat het eigenlijk heel oneerlijk is dat de vrouw het allemaal moet doen? En waarom is het taboe om hier eerlijk over te zijn?’

‘Feliciteer hém maar, want ik vind er tot nu toe geen reet aan!’ verschijnt in de zomer van 2018 bij Pepper Books.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.