nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boekenverzameling Drs P naar Rotterdamsch Leeskabinet, Stichting organiseert Drs P-activiteiten

Woensdag 22 november zal de boekenverzameling van Heinz Polzer, ook wel bekend als Drs P, worden overgedragen aan Het Rotterdamsch Leeskabinet, te vinden in de bibliotheek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Bij de gelegenheid zal radiomaker Roland Vonk de CD ‘Het Rotterdams Passé van Drs. P’ presenteren, gevolgd door optredens van Fay Lovsky en Pierre van Duijl. Vervolgens zal de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb het eerste exemplaar van de CD in ontvangst nemen.

Helaas is wegens grote belangstelling geen mogelijkheid meer om deze feestelijke middag bij te wonen.

Het Parool meldt vandaag dat Polzer zijn auteursrechten heeft nagelaten aan zijn uitgever Vic van der Reijt. Deze heeft dit omgezet naar de Stichting Auteursrechten H.H. Polzer/Drs. P (‘Het Heen- en Weerschap’) dat Drs P-activiteiten organiseert en nu de CD presenteert. Daarnaast is er voor zijn 100ste verjaardag een gala gepland, Drs P in Carré.
Parool: “De erfenis van Drs. P wordt zorgvuldig en liefdevol uitgeplozen”

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.