www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Op Sterk Water, Brigitte Kaandorp, Maurice Portier, Jan Sonneveld

Op Sterk Water heeft een nieuwe pianist. Maarten Voortman is de opvolger van Roemer van der Steeg. Op 18 november gaat de nieuwe voorstelling ‘Hotel’ in premiere.

18 november: Première HOTEL in Diligentia, Den Haag

Eindelijk wordt hij onthuld: de nieuwe pianist van Op Sterk Water is….. te zien op de première van HOTEL, 18 november in Diligentia, Den Haag! Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, zien we jou ook op de rode loper?#première #hotel #improvisatie #comedy #grappig

Geplaatst door Op Sterk Water op zaterdag 11 november 2017

Brigitte Kaandorp zal volgend seizoen een nieuw solo-programma maken.

Maurice Portier, toneelmeester van Theater Harderwijk, heeft vrijdagmiddag 3 november de Gouden Krommer opgespeld gekregen door cabaretier Youp van ’t Hek. De Gouden Krommer wordt uitgereikt door de VSCD als een teken van erkenning en waardering voor een theatertechnicus die 40 jaar lang in dienst is in de Nederlandse theaterwereld.
meer info

Jan Sonneveld, broer van Wim, zal éénmalig aanwezig zijn bij de voorstelling ‘Het Amsterdam van Wim Sonneveld’ in het Diamanttheater in Den Haag. In deze voorstelling delen kleinkunstkenner Daan Bartels, zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel hun persoonlijke herinneringen aan het werk en het leven van Sonneveld. Jan Sonneveld zal eenmalig op het podium kort vertellen over zijn broer.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.