www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Niet Schieten, Bert Gabriëls, Op Sterk Water

Een overzicht van de premières deze week, met: Niet Schieten, Bert Gabriëls, Op Sterk Water (foto).

Niet Schieten met ‘Tijd voor een trio’
Premiere: Schouwburg De Meerse in Hoofddorp, 16 nov 2017.

Ze houden veel van elkaar en juist daarom sparen ze elkaar niet.

Twee mannen (Arend en Maarten) in de herfst van hun leven plukken een fris groen blaadje (Esmee van Kampen). Een blaadje om van te houden, om mee te pronken en misschien om hun eigen gebreken mee te maskeren. Maar het blaadje blijkt een eigen willetje te hebben met een niet te temperen energie.

Met een enorme dosis humor worden de mannen ongenadig bij de ballen gepakt en geconfronteerd met hun Midlife. Ook de twijfel dertiger Esmee krijgt het flink voor haar kiezen.

Een kwetsbaar, herkenbaar en vooral een hilarisch cabaretprogramma over leeftijdsconflicten, afhankelijkheid en persoonlijke crisissen.

Nog te zien tot en met 18 mei 2018.
speellijst

Bert Gabriëls met ‘Gelukzoeker’
Premiere: Stadsschouwburg in Mechelen, 17 nov 2017.

Twee shows bracht Bert Gabriëls in Nederland al in de theaters. En met succes! Daarom komt hij terug naar Nederland met zijn straffe comedy, verpakt in doordraaiende redeneringen.

In zijn derde show ‘Gelukzoeker’ heeft Bert voor u uitgezocht of het mogelijk is om gelukkig te zijn in deze wereld. Een schijnbaar eenvoudige vraag, die Bert beantwoordt met filosofische spitsvondigheden, hilarische situaties en recht-voor-z’n-raap-comedy.

Nog te zien tot en met 22 juni 2018.
speellijst

Op Sterk Water met ‘Hotel’
Premiere: Diligentia in Den Haag, 18 nov 2017.

Twee opties. Je kent Op Sterk Water en gaat dit jaar dus weer. Of je bent nog onwetend, maar staat open voor een ongeevenaarde belevenis. Check dit seizoen in voor de nieuwste, ongelooflijk grappige, muzikale en interactieve show van Nederlands beste impro-cabaretgroep. In ‘HOTEL’ spelen zij in op hét thema van de afgelopen tijd: gastvrijheid. ‘HOTEL’ is een geimproviseerde voorstelling die haar gasten onbedaarlijk laat lachen op een trip die ze nooit zullen vergeten.

Nog te zien tot en met 2 mei 2018.
speellijst

foto: Arjan Benning en botoboto

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.