nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Richard Groenendijk in Verborgen Verleden

Op 6 januari start alweer het tiende seizoen van ‘Verborgen verleden’.Daarin gaan Bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Het programma inspireert veel mensen en laat onbekende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis zien. Verborgen verleden keert in het nieuwe jaar terug met zes nieuwe namen.

In de nieuwe reeks is Richard Groenendijk te gast en daarnaast ook Dieuwertje Blok, Armin van Buuren, Richard Groenendijk, Maurice de Hond, André Kuipers en Irene Moors. In eerdere afleveringen waren onder meer Herman Finkers, Claudia de Breij, Jörgen Raymann, Arjen Lubach en Paulien Cornelisse te zien.

Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse Who do you think you are? De serie wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. Het nieuwe seizoen start waarschijnlijk half september, iedere zaterdagavond op NPO 2 te zien om 20.30 uur.
www.verborgenverleden.nl

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.