nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Taboe met Philippe Geubels

We schreven al eerder dat Philippe Geubels een nieuw programma gaat maken voor de Vlaamse zender Eén. In Taboe gaat hij op zoek naar de grenzen van zijn humor en maakt hij comedy voor mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen.

Afgelopen zomer trok Geubels een week op avontuur met mensen die een fysieke beperking hebben, mensen die ongeneeslijk ziek zijn, mensen met obesitas, blinden, mensen die een andere huiskleur hebben, holebi’s, mensen die in armoede leven en mensen die psychisch kwetsbaar zijn. Hij leefde met hen samen, luisterde naar hun verhalen en nu neemt hij de proef op de som.

In aanwezigheid van zijn gasten toont Geubels het publiek een reportage over de week die hij met hen beleefde. Vervolgens brengt hij comedy voor en over hen. Bijzonder spannend voor het publiek en vooral voor Geubels: mag je met deze mensen lachen?

De opnames van Taboe vinden plaats in december in het NTGent. Tickets kosten 7 euro, maar de opbrengst gaat naar het goede doel.

Meer info:
www.ntgent.be

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...