nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steven Brunswijk organiseert Braboneger and Friends

Nadat er op Facebook voldoende interesse bleek te zijn, gaat Steven Brunswijk, in navolging van Jandino Asporaat en Najib Amhali, ook een optreden in een voetbalstadion geven: op 16 juni organiseert hij Braboneger and Friends in het Willem II stadion in Tilburg met alleen maar Brabantse artiesten en cabaretiers.

De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.
www.brabonegerandfriends.nl

Het is een feit!! Op 16 juni 2018 ga ik een concert geven in het Willem II stadion!! Met alleen maar Brabantse artiesten en cabaretiers. Wat ze in de Randstad doen kunnen wij beter: Een fisku bouwen!!!! #Brabonegerandfriends #WillemIIstadion #Brabant #Humor #Comedy Kaarten bestel je op www.brabonegerandfriends.nl

Geplaatst door BraboNeger op woensdag 15 november 2017

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...