nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Srefidensi Comedy Show met o.a. Jörgen Raymann en Murth Mossel

De Srefidensi Comedy Show wordt jaarlijks georganiseerd in theater De Meervaart in Amsterdam ter gelegenheid van de onafhankelijkheid van de Republiek Suriname. Dit jaar vindt deze show plaats op 26 november.

Er zullen optredens zijn van Jörgen Raymann, Murth Mossel, Jetty Mathurin, Jeffrey Spalburg, Lucinda Sedoc, Duncan MacDonald, Deng Boy en Jeritza Toney. Muziek komt er van Cheyenne Toney. De MC van de avond is Humberto Tan.

De show begint om 18u00. Na afloop is er een afterparty.

Meer info:
www.meervaart.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...