www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regiedebuut van Theo Maassen ‘Billy’ op het witte doek

We schreven al eerder dat Theo Maassen dit jaar zijn debuut als filmregisseur zou maken: deze zomer heeft hij de komedie ‘Billy’ opgenomen. Deze telefilm, gemaakt in samenwerking met de NPS, gaat over buikspreker Gerard en zijn pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier. De Vlaamse acteur Bruno Vanden Broecke speelt Gerard; andere rollen worden vertolkt door o.a. Ruben van der Meer, Christine de Boer (Yentl & de Boer) en Ellen Parren. Sander van Opzeeland schreef het scenario.

Vandaag werd bekend gemaakt dat ‘Billy’ ook in de bioscoop te zien zal zijn: in de kerstperiode wordt de film in een aantal bioscopen getoond en vanaf 4 januari zal hij in alle bioscopen te zien zijn. De kaartverkoop voor deze kersttournee start komende maandag. Eind februari wordt de film op tv uitgezonden.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...