nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Waardenberg en De Jong & dames Toren C naar DeLaMar Theater

In maart 2017 werd bekend dat Waardenberg en De Jong met Maike Meijer en Margôt Ros van Toren C een gelegenheidsvoorstelling zouden maken rond 100 jaar Luxor Theater in Rotterdam. Enthousiaste reacties leidde tot extra voorstellingen. Nu is ook bekend dat de voorstelling in het Amsterdamse DeLaMar Theater te zien zal zijn.

“Verwacht een voorstelling vol bizarre acts, een spervuur aan hilarische en ontroerende scènes: chaos en absurdisme regeren. We zien twee mannen en twee vrouwen die elkaar voortdurend uitdagen en de grens opzoeken van wat net wél en net níet kan. Cabaretiers Martin van Waardenberg en Wilfried de Jong werken voor deze speciale gelegenheid na jaren weer samen. Maike Meijer en Margôt Ros, bekend als het duo uit de VPRO-serie Toren C, staan voor het eerst samen in het theater. Wat deze twee uitgesproken duo’s bindt is hun gemeenschappelijke gevoel voor humor.”

In DeLaMar van 23 januari tot en met 4 februari 2018. Voor meer info:
www.delamar.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.