www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers met kerstvoorstellingen

Sara Kroos, Tim en Wart Kamps, Op Sterk Water, De Partizanen, Marcel Harteveld en Paul Haenen zullen dit jaar rond Kerstmis de theaters in trekken met speciale kerstvoorstellingen.

Sara Kroos viert opnieuw kerst in Theaterpand Weesp van 16 tot en met 24 december. Tijdens Kerst met Kroos Sing-a-long-spelletjesshow wordt de foyer en de zaal om tot een winterwonderland. Bij deze Sara’s Spelletjesshow the X-mas edition kan je met Sara meezingen met kerstliedjes of aan de piano meespelen met kerstige spelletjes.
Kroos Sing-a-long-spelletjesshow

Tim en Wart Kamps, Peter van Rooijen, Hanneke Drenth en een mysteryguest brengen van 22 december t.e.m. 3 januari de voorstelling Jesus Christ karaoke bar in Theater Bellevue in Amsterdam. Het wordt een avond vol bekende en onbekende meezing-muziek, pruiken en haast-verkledingen, een live-pianist, elke avond een andere speciale gast, en natuurlijk Jezus, de aller master of ceremony.
Jesus Christ Karaoke Bar

In de maand december is Op Sterk Water te zien met hun kerstvoorstelling ‘Een magische Kerst met Op Sterk Water’. Ze nemen je mee langs de meest herkenbare situaties in het ‘gezelligste’ seizoen van het jaar. Met interactief decor, visuele gimmicks, vlijmscherpe humor, muzikale hoogstandjes, maar vooral: virtuoze improvisatie. Met: Roemer van der Steeg, Tim Zeegers, Dave Luza, Daniel Koopmans en Steyn de Leeuwe.
Een magische Kerst met Op Sterk Water

Ook De Partizanen zullen in de maand december een Kersteditie van hun theaterprogramma Welkom in Partizanië maken. Ze spelen allerlei sketches zoals je ze van hen gewend bent, maar dan aangevuld met kerstclichés in de overdrive: Glühwein, nepsneeuw, geforceerde gezelligheid.
Welkom in Partizanië – kersteditie

Marcel Harteveld komt met de reprise van “De Sneeuwengel”. Harteveld, bekend van het duo Harteveld & Fretz, droomt al zijn hele leven van één ding: een ontmoeting met een echte engel. Maar nu, als muzikant van 31, begint hij zich toch af te vragen of het er nog wel van gaat komen. Een jeugd vol schoolreisjes en werkweken, langs kloosters en kerken, zoektochten in het nachtleven en op Tinder, hebben nog nooit een glimp van een engel opgeleverd. Om het lot een handje te helpen, gaat Harteveld de straat op, actief op zoek naar die engel. “De Sneeuwengel” is van 25 november tot en met 24 december in de theaters te zien.
De Sneeuwengel

Paul Haenen speelt in het Amsterdamse Betty Asfalt Complex de voorstelling “Dolman brengt warmte en Gremdaat wijst de weg”, de jaarlijkse traditionele decembervoorstelling waarin dominee Gremdaat het afgelopen jaar doorneemt en zijn toekomstvisie ontvouwt en na de pauze Margreet Dolman haar kerstvertelling doet, zingt, danst en ook het publiek aan het woord laat.
Dolman brengt warmte en Gremdaat wijst de weg

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...