nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sjaak Bral, Freek de Jonge, Henry van Loon, Arjen Lubach

Den Haag FM heeft een bijzondere Oud & Nieuwsingle gemaakt met het Residentie Orkest en Sjaak Bral. Komende vrijdag 1 december gaat het nummer in première in Haagse Ochtendradio op Den Haag FM en is de clip dezelfde avond voor het eerst te zien op Den Haag TV. En daarna wereldwijd.
meer info

Op 16 december neemt Freek de Jonge in Amsterdam de geactualiseerde herdruk van het boek ‘De Gaskolonie’ in ontvangst. Ook vertelt hij over zijn ervaringen en reis door de laatste kolonie van Nederland, de gaskolonie. ‘De Gaskolonie’ is geschreven door Margriet Brandsma, Heleen Ekker en Reinalda Start en gaat over de gaswinning en aardbevingen in Groningen.
meer info en aanmelding

Henry van Loon is één van de roasters tijdens de ‘Comedy Central roast of Giel’. Eerder werd al bekend dat Peter Pannekoek zal terugkeren. De uitzending is op 13 december.

Welke afwegingen maakt Arjen Lubach zoal bij het maken van Zondag met Lubach? Dat vertelt hij donderdag 14 december tijdens De Idee, de filosofische talkshow in de Stadsschouwburg van opinietijdschrift deFusie.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.