www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TVL Wintervertellingen met o.a. Jens Dendoncker

Analoog met de zomervertellingen, waarbij een cabaretier op een openluchtlocatie het publiek entertaint met een uurtje comedy, organiseert de Vlaamse regionale omroep TVL drie winteredities van de Vertellingen.

Op 13 december treedt Bas Birker op bij de kiosk in Zonhoven. Bij regenweer gaat het door in de evenementenhal Den Dijk. Op 20 december is het de beurt aan Steven Mahieu, die op de Abdijsite Herkenrode in Hasselt zal optreden. Het rijtje Wintervertellingen wordt afgesloten door Jens Dendoncker op 27 december. Hij speelt in het Openluchttheater aan het oude Stadhuis in Borgloon. Bij regenweer is het in de Stroopfabriek.

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen.

Meer info:
www.tvl.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...