nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Frank Geelen wint Comedymania

Frank Geelen (foto) uit Bocholt heeft zowel de jury- als de publieksprijs gewonnen op Comedymania, de zoektocht naar comedy-talent in (Vlaams) Limburg. De tweede en derde plaats waren voor respectievelijk Koen Mekers en Tom Melotte.

De finale vond plaats in de Muziekodroom in Hasselt. De ander finalisten waren Ismael Kurnaz (Izzy) en Andreas Thijs.

Comedymania wordt tweejaarlijks georganiseerd door de Provinciale Jeugddienst Limburg en dient als springplank voor Limburgs comedytalent. Eerdere winnaars waren ‘Buga’ (2013) en ‘Bruno’ (Yannick Noben) (2015).

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon