www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers en comedians in nieuwe reeks telefilms

Vanaf 14 februari 2018 wordt een nieuwe reeks Telefilms uitgezonden op NPO3. Dit zijn voor tv gemaakte speelfilms die inspelen op actuele thema’s.

Theo Maassen (foto) maakt met ‘Billy’ zijn regiedebuut. In deze komedie komen de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn populaire pop Billy in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier. In de cast is een stoet cabaretiers en comedians te zien, zoals Christine de Boer (van Yentl en De Boer), Ruben van der Meer, Thomas van Luyn, Cindy Pieterse, Kees van Amstel, Thomas van Luyn, Paul de Leeuw, Kim van Zeben, Brigitte Kaandorp, Bert Visscher en Robert Paul. Het scenario schreef Maassen samen met comedian Sander van Opzeeland.

Jenny Arean en Frits Lambrechts zijn te zien in de telefilm ‘Gewoon vrienden’ en Peter Heerschop speelt mee in ‘Het hart van Hadiah Tromp’. Cabaretier Johan Fretz schreef het scenario voor ‘Lost & Found’.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.