nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jim Gaffigan komt naar Nederland en België

De Amerikaanse comedian Jim Gaffigan speelt op 4 juli in de Stadschouwburg Antwerpen en op 5 juli in het RAI Theater in Amsterdam met zijn ‘Fixer Upper Tour’. De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

De 51-jarige Gaffigan is al jaren een van de bekendste comedians in Amerika en heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Het begon allemaal door zijn regelmatig terugkerende optredens in tv-shows van David Letterman en Conan O’Brien. Comedy Central zag al snel zijn talent en produceerde zijn uiterst succesvolle specials Doing My Time, Beyond The Pale, King Baby en Mr. Universe, wat tot platina verkopen geleid heeft. Zijn show Mr Universe bracht hij uit als download via zijn site en werd genomineerd voor een Grammy.

In januari debuteerde Gaffigan zijn vijfde stand up comedy special, genaamd ‘Cinco’, op Netflix. Het bedrijf kocht ook de exclusieve rechten voor vier van zijn voorgaande voorstellingen. Daarnaast heeft hij ook diverse succesvolle boeken geschreven, waaronder ‘My Dad is Fat’ en ‘Food: A Love Story’.

Categorie: International | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.